Back

CASKA K 130 (2 DIN)

Ένα πραγματικό πολυμηχάνημα με R/CD MP3-DVD-VCD-WMA-JPEG-MPEG4-SD-Analog TV-Bluetooth-Ipod-DualZone-5,1 και NAVI Destinator 7 προαιρετικό.

Χαρακτηριστικά .....17,5/30

Και να ήταν μόνο αυτά, έχει την δυνατότητα 64 επιλογών χρώματος φωτισμού στα πλήκτρα ώστε να ταιριάζει με το υπόλοιπο χρώμα, φωτισμού του αυτοκινήτου. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα να συνδεθεί με τα χειριστήρια τιμονιού αν το παρέχει το αυτοκίνητο.
CASKA K 130 (Display Bluetooth) Το δε Bluetooth είναι πολύ φιλικό στη σύνδεσή του με ενσωματωμένο μικρόφωνο στο εμπρός πάνελ (οθόνη). Τοποθετώντας ένα iPod που δεν χρειάζεται έξτρα καλωδίωση (παρέχεται), εμφανίζεται στην οθόνη το menu του iPod και μπορεί ο χρήστης να το χειρίζεται από το touch της οθόνης. Μας έκανε μεγάλη έκπληξη ότι υπάρχουν στο πίσω μέρος της συσκευής δύο υποδοχές για TV, αν και μόνο με την μία είχε πολύ καλό σήμα, μάλιστα αυτή τη στιγμή γράφοντας το κείμενο, βλέπουμε τον ποδοσφαιρικό αγώνα του Ολυμπιακού με τη Χέρτα.

Εικόνα

CASKA K 130 (accessories) Όσον αφορά την εικόνα του DVD το CASKA K 130 τα πήγε περίφημα.
Το τεστ εικόνας γίνετε με το δισκάκι της E.M.M.A., που είναι μια δύσκολη δοκιμασία ακόμα και για οικιακά προϊόντα.
Υπάρχει πολύ καλή ευκρίνεια και λεπτομέρεια με πάρα πολύ μικρό τρέμουλο όταν τα γράμματα είναι πολύ μικρά. Θα έλεγα ότι αυτό δεν είναι μεμπτό. Η κίνηση της εικόνας σε γρήγορες εναλλαγές παρουσίασε πολύ καλά στοιχεία χωρίς να προβληματίσει τον θεατή. Οι ρυθμίσεις contrast-color-bright σίγουρα μπορούν να βοηθήσουν την εικόνα ανάλογα με την ποιότητα εικόνας της εγγραφής του DVD. Δοκιμάστηκε σε κατάσταση flat και το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά πολύ καλό, αν αναλογιστούμε ότι οι όλες οι οθόνες των DVD αυτοκινήτου δεν έχουν την εικόνα μιας CRT η μιας FULL HD.
Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε και για την οπτικοακουστική εμπειρία της CASKA K130 που έχει και ενσωματωμένο αποκωδικοποιητή 5,1 με
Ρυθμίσεις Delay (χρονοκαθυστέρηση).

Ηχητική αξιολόγηση .....211,2/270

CASKA K 130 (back) Με τη ρύθμιση ήχου πάντα σε κατάσταση flat και με το πρώτο κομμάτι του δίσκου που ξεκινάει το τεστ, η πρώτη εντύπωση που μας έκανε ήταν το βαθύ χαμηλό με σχετικά γρήγορη ταχύτητα, και μόλις ήρθαν και τα υπόλοιπα μουσικά δρώμενα με τις μεσαίες και υψηλές συχνότητες να γεμίζουν το χώρο, πήραμε μια πρώτη γεύση ότι κάτι καλό θα ακούσουμε. Πράγματι ήταν πολύ καθαρό, με δυναμικά και φυσικότητα πάνω από τον μέσο όρο. Το δε σώμα ήταν με δυνατή παρουσία που δικαιολογείται από τα 16,5 καθαρά WATT στα 14 Volt.
CASKA K 130 (Display menu Sound) Οι υψηλές συχνότητες πέρασαν τη δοκιμασία του τεστ με εξίσου πάρα πολύ καλές κριτικές και με αρκετό πάχος. Αυτό που θα θέλαμε, για το κάτι τοις παραπάνω, είναι η παρουσία x-over. Εύλογα θα αναρωτηθείτε ότι τόσες δυνατότητες παρέχει και εμείς ζητάμε κι άλλα; ΟΧΙ βέβαια, αλλά θα ήταν και το κερασάκι στην τούρτα.
Παρατηρήσαμε και έναν πολύ μικρό “τζόγο” στην στήριξη της πρόσοψης, ωστόσο πρέπει να υπογραμμίσουμε ότι το συγκεκριμένο μηχάνημα ήταν τοποθετημένο σε κονσόλα, ως demo στην αντιπροσωπεία.

Ευχαριστούμε την αντιπροσωπεία που εδρεύει στην πανέμορφη Θεσσαλονίκη για το προιόν που μας παραχώρησε για την δοκιμή.

 
CASKA K 130 (2 DIN)
CASKA K 130 (front)
2009-01-06
304
out of 380
25
25.8
23.5
24.6
24.6
22.4
20.5
20.5
24.3
75.6
17.5
304
380
 
ellicon Banner Button
hxoseikona
KIOKASnet banner Button
CADENCE
Intersound Banner Button
RS nanotechnology
AlfaSound Banner Button
 
(C) Car Audio Test - All Rights Reserved
powered by zoglair
page generated in 346ms (22 queries, 61ms)